Thursday, March 12, 2009

AKU TENGAH PENING...

mmm....
payahlah aku nak luahkan aper yg aku rase, coz mende nie dr dulu berlaku..
aku berada dlm golongan org yg rugi..
kkdg aku terpikir aku nie terlalu baik sgt atau aku "STUPID"...
pertama yer sal umah sewa aku.. kkdg aku tension ngn penghuni2 kat umah sewa tu..
aku dh bgthu.. sewa kene byo sebelum 10 hb... tp deporg nie buat aku tetekan...
ckplah umah sewa tu..aper yg aku x korbankan.. duit sendiri dh byk kuar..sebab nak cover
sana cover sini... semua tuk diorg.. sdgkan umah tu.. aku nak kata duduk sehari suntuk pun xder
sebab aku dhlah beljr, sbuk keje lgi... that mean mase aku kat umah tu x sampai 6 jam pun..kbykan mase aku hbs kat skool, kat opis NR dn kat pat keje aku...

sebnaryer diriku ini... x pndi nak marah2..x pndi nak bising2...aku sbnryer sgtlah lmbut hati..
mgkn disbbkn sifat2 baik aku tu.. aku di tinds...dan ader seorg teman kata aku nie "DIPERGUNAKAN"mmmmm...tolonglah... cm ner nak jd keras hti ek...


keduanyer.. bg org pinjam wet...pastu alamak liatyer nak byo...aku rase nak mnjerit..coz, aku nie dh terlalu byk berkorban tuk org lain sbnryer.. org2 yg umpama parasit. ... dan aku sbgi mangsayer....baik ker aku atau bodohnyer aku?????

persoalan yg xkan terungkai...

Tuesday, March 10, 2009

mmmmm...meredah kesibukan

hahahaha... nie semua kwn aku yer pasal..si ashran..(sowi aku pinjam nm ko jap) aku sajer jerk gedik2 buat blog nie.. padahal xder aper pun aku nak curahkan..tuliskan.. gosipkan...
tp tgk lah akan dtg.. so maknanyer blog aku " teratak missermasarimas" nie masih UNDER CONSTRUCTION LAH... huhuhu..
lgi satu sekrg nie aku tgh busy giler.. agak2 klu Pak Lah tgk aku pun dia siap tabik spring..coz ksbukan aku nie mgalahkan dia...hahahahahah...oklah.. chow dulu...nnti sambung.. daaa