Thursday, June 2, 2011

Kisah aku, kerja dan Damansara Perdana

Salam..semua..lamakan dah x update blog sendiri...huhuhu lazy tul cik ema kite nie..
So kali nie punya cter nak habaq pasal aku dah pung berpindah tpt keje..bukan lgi area KL..tp nun jauh kat damansara perdana nie..xderlah jauh sgt pung..

dah hmpir 2 bulan kot aku jd warga damansara..terus terang kat sini lifestyle mmg hightaste..kawasan2 elit kot yg aku nmpklah kecuali kat kg sg penchala...tu aku rase mcm kat kg aku jerkk..

keje tp baru?...so far selama 2 bulan oky kot..aku leh go on lgi..hrp2lah jodoh aku ngn compny nie berpjgan..x cm xcompny aku dulu..(sob..sob..sob..) kenapa berenti?..mmm biasalah compny melayu..ade masalah dalaman sikit..tp so far aku enjoy keje kat sana.. opismate semua baek2..tp nak wat cm ner...khidmat aku kat sana takat tu jerk..so maka berpindahlah aku kat damansara nie..

so ada apa lgi kat damansara nie..setakat ade ecurve (wayang), ikea (mkn meatball), the curve, one utama dll yg aku nmpklah..aku nie bukan jenis berjalan sgt..gi keje balik keje tu jelah..bile kawan ajak lepak brulah aku lepak...bercerita pasal kawan..kawan2 baek aku pung keje kat sini..diorg area mutiara damansara kot..ha sape lgi klu x si kucing kuyup @ Tafa n si kaki buli @ Ahmad Rofli..dh hampir 5 tahun kot kenal diorg nie..sejak kami jumpa first time kat UiTM..
diorg lah kawan lepak aku @ kawan baek aku..al maklumlah aku mn de kawan baek perempuan sgt( i mean yg biasa lepak2 sekali)..tp semua org aku kawan..baek lelaki or perempuan dan sampai skrg aku masih lgi contact2 dgn diorg (rakan2 UiTM) tp hanya kat fbook jelah kan.. nak jumpe masing2 dah bekerjaya, so tanye khbr hnye di alam maya..ade gak sebhgian diorg dah pung selamat mendirikan rumah tangga, dah bertunang,..tahniah tuk korg..aku? bile agi ek..hehhe..

Selain tu gak..adik aku @ si Apple don Bobby tu pung duk area damansara nie.dia lgi lama kot dok sini..so apa2 aku bnyk tanya die, nak gi stu nak gi sini...so die familiar lah..tp kawan2 aku (dak 2 org tu) pung br keje setahun kat sini dh hebat area damansara..ckplah jln mana diorg xpnh lalu..heheh

Okylah..takat nie jelahh k jumpe lgi..adiossss..